2 intership-uri – termen limită de aplicare – 22 și 24 noiembrie

Tocmai am aflat și eu de ele, vreau să le promovez fiindcă sunt faine, deși e cam din scurt. Sper ca o parte din cititorii mei, care sunt și interesași, să aplice la timp.

Sursa foto

Primul este la EDMUNDO, pentru pozițiile de asistenți pentru echipa de consilieri EDMUNDO, în orașele București, Cluj, Iași și Timișoara, în perioada Decembrie 2013 – Februarie 2014. Responsabilitatea principală a Consilierilor Asistenți va consta în a discuta cu elevii și studenții interesați de studii în străinatate prin intermediul EDMUNDO. Scopul acestor conversații este evaluarea și structurarea modului în care elevii și studenții interesați pot fi ajutați de către consilierii noștri pentru a-și alege destinația de studiu, universitatea, programul de studiu și, de asemenea, pentru a-și realiza aplicația și pentru a gestiona toate aspectele ce țin de plecarea la studii. Mai multe informații aici.

Pentru a aplica, trimite-ne CV-ul tău și o scrisoare de intenție printr-un email cu subiectul „Aplicație  Consilier Asistent [ORAȘ]” la adresa edmundo@educativa.ro până la data de 22 noiembrie 2013.

 

Sursa foto

Al doilea internship este la site-ul neataiasi.ro, cu următoarele responsabilități:

– monitorizarea altor știri din media, să sortezi, analizezi și să prelucrezi informațiile găsite,
– să te documentezi, redactezi articole pe anumite teme, scrii editoriale, rapoarte, comentarii pe baza evenimentelor locale importante,
– să menții contactul cu cititorii pe site și social media,
– să redactezi newsletterul lunar.

Pentru a aplica trebuie să trimiți un CV-ul, o scurtă auto-descriere și câteva mostre din articole scrise de tine, până duminică 24 noiembrie, la adresa contact@neataiasi.ro

 

0 gânduri despre “2 intership-uri – termen limită de aplicare – 22 și 24 noiembrie

  1. Ştefan Grosu, organizator, spune că la Timișoara suntem la a şaptea ediţiei, vrem că aducem contactul direct cu cei care vor să plece dincolo. Vor fi prezente universităţi din toată lumea, care vin cu oferte variate. Pentru a ușura munca elevilor care vor să plece la studii dincolo, organizatori au adus reprezentanții de la EDMUNDO, care îi vor ajuta cu detalii. EDMUNDO se ocupă cu consilierea gratuită pentru elevii şi studenţi care vor să plece în străinătate, îi ajutăm să îşi facă dosarul, vom avea un stand unde putea discuta cu toţi cei interesaţi, spune Neomi Szabo, coordonator EDMUNDO. Toți elevii și studenții interesați de studiul în altă țară pot lua parte la târg pentru a afla detalii. Eu sunt inclinat să merg la o universitate în străinătate, nu atât pentru facultate, ci pentru experienţa pe care o oferă viața de acolo. Am ales să particip la RIUF datorită oportunităţilor pe care mi se le oferă, şi pentru a afla mai multe, bussines, sau international bussines sau management, nu ştiu foarte multe acum , de aceea am vrut să particip la acest târg, spune Dorian Prodan, elev la Colegiul C.D. Loga.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *