Atelier de hârtie reciclată

Pe parcursul acestui an am lucrat şi realizat împreună ateliere, workshopuri, videoproiecţii, sesiuni informative cu gândul la o mică schimbare în mai bine.

 

E decembrie, e luna în care oamenii îşi amintesc de ceilalţi, de lucrurile simple, luna în care se fac analize şi evaluări, noi vrem să aducem o premieră la Iaşi în luna cadourilor – atelierul de hârtie reciclată.

 

Te aşteptăm sâmbătă, 11 decembrie, pe parcursul a patru ore, în intervalul orar 12.00 – 16.00 să modelăm împreună hârtia sub forme diferite – pungi, coşuri, bijuterii, globuri, fulgi de nea şi alte decoraţiuni de Crăciun!

Am ales să ne vedem la Cărtureşti, „acasă la hârtie”, într-un spaţiu deschis, în care fiecare participant poata învăţa pentru el sau poate învăţa pe ceilalţi ingeniozităţi cu utilitate practică create din pastă de hârtie.

 

Accesul la acest atelier este gratuit, iar pentru înscrieri te rugăm să ne trimiţi un email la adresa mihaela@maibine.eu cu titlu “înscriere atelier hârtie reciclată” în care să te semnezi şi să ne laşi datele de contact.

 

Prin această activitate dorim ca publicul ieşean să aibă posibilitatea de a experimenta principiile reutilizării şi reciclării, ca la final să conştientizeze importanţa fiecărui gest zilnic care poate contribui în mod semnificativ la dezvoltarea şi schimbarea comunităţii.

 

Cu sprijinul dvs. şi al comunităţii mereu în schimbare, proiectul IaŞi Reciclează a ajuns anul acesta la ediţia a patra, bucurându-se de rezultate pozitive, motiv pentru care vă mulţumim.

 

Dacă credeţi că există şi altfel sau măcar acceptaţi că se poate şi altfel, vă aşteptăm la o poveste inedită despre şi cu hârtie, sâmbătă, 11 decembrie!

Toate bune,
Echipa Mai Bine

Site – http://maibine.eu/Default.aspx

 


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *