In iarna lui 2010, cu o portocala se face un “Craciun Fericit”

Initiatorii proiectului Craciun Fericit” lanseaza o invitatie la o fapta buna ce va reda bucuria a 32 de copii din Centrul de Zi, Vaslui. Obiectivul acestei initiative este strangerea de fonduri necesare asigurarii, pe parcursul intregului an 2011, de activitati culturale, educationale, recreative, copiilor din centru.

 

In primul sezon al proiectului “Ziua de Craciun – Ajuta-i sa fie copii!”, invitam, cu mic cu mare, pe toti aceia care vor sa reinvete sa daruiasca si sa cheltuiasca o portocala. Marti, 21 decembrie, ora 16:30, la Casa de Cultura “Constantin Tanase” din Vaslui, ii asteptam pe toti aceia care vor dori sa ne insoteasca la cumparaturi si sa contribuie la cadourile pentru cei 32 de copii ai Centrului.

 

Miercuri, 22 decembrie echipa proiectului va imparti cadouri copiilor petrecand alaturi de ei “Ziua de Craciun” in sediul Centrului de Zi. Printre activitatile pregatite, se numara: jocuri de cunoastere, live blogging – copiii vor comunica pe conturile din social media, colinde etc. Programul acestui prim sezon, precum si activitatile pregatite, se regasesc pe blogul proiectului http://uncraciunfericit.wordpress.com

 

Proiectul Craciun Fericit urmareste ca, odata cu crearea ofertei educationale si culturale pentru copiii aflati in Centrul de Zi Vaslui, sa ii invete pe romani ca o fapta buna costa mult mai putin decat se liciteaza, iar pentru o fapta buna nu ai nevoie decat de valoarea unei portocale si oameni care sunt dispusi sa renunte la ea.

 

Fiecare sezon va fi incheiat cu o raportare a activitatii ce va fi distribuita partenerilor si sponsorilor si publicata pe blogul proiectului.

 

Nota catre editori

 

Despre proiectul “Craciun Fericit”

 

Craciun Fericit este un proiect initiat de Nicoleta Sirbu, Alina Axane si Crina Coranga ce si-a propus sa redea bucuria si sa recastige incederea in societate  a 32 de copii din Centrul de Zi Vaslui pe parcursul intregului an 2011. Proiectul este impărţit in 4 sezoane, fiecare sezon avand o serie de activitati culturale si educationale.

 

Craciun Fericit este realizat in colaborare cu Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copiilor Vaslui, prin Centrul de Zi nr. 1.

 

Program sezonul 1 “ Ziua de Craciun – Ajuta-i sa fie copii!”

 

22 decembrie 2010

Cine sunt eu? – Prezentarea copiilor din Centrul de Zi

Ce e Craciun Fericit? Prezentarea organizatorilor si a activitatilor proiectului in 2011

Jocuri de cunoastere

Cum pot schimba ceva? asteotari si temeri

Masa de pranz – pauza

LIVE blogging – Copiii de la Centrul de Zi impartasesc dorintele pentru Craciun 2011

Program de Colinde

Cadouri

Sedinta foto final de Sezon 1, decembrie 2010

 

Persoana de contact

 

Crina Coranga – Responsabil Promovare

E-mail: crina.coranga@gmail.com

Tel.: +40 746 072 709

 

0 comentarii la „In iarna lui 2010, cu o portocala se face un “Craciun Fericit””

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *