Atelier de lucru manual – 19.02.2011

Vă așteptăm la atelierul de lucru manual dedicat Mărțișorului, sâmbătă, 19 februarie, între orele 14 și 17, la Librăria Cărturești, str. Tudor Vladimirescu nr. 2, etaj 2.

 

În cadrul atelierului de sâmbătă, vom croșeta mărțișoare și vom realiza felicitări și mărțișoare din materiale textile, hârtie, nasturi, semințe, capace și alte diferite materiale. Cel mai creativ obiect va fi premiat cu un cadou surpriză.

 

Accesul la acest atelier este gratuit, iar pentru înscrieri vă rugăm să trimiteţi un e-mail la adresa mihaela@maibine.eu cu titlul “înscriere atelier de lucru manual” în care să vă semnați şi să lăsați datele de contact. Numărul de locuri disponibile este 30. Dat fiind specificul activităților din cadrul atelierului de sâmbătă, 19 februarie, limita minimă de vârstă pentru participanți este de 14 ani.

 

Materialele folosite în cadrul atelierului sunt puse la dispoziție de către organizatori, iar obiectele realizate vor fi valorificate ulterior de către Asociația Mai Bine.

 

Prin acest atelier dorim ca publicul ieşean să aibă posibilitatea de a experimenta principiile reutilizării şi reciclării, pentru a conștientiza importanţa fiecărui gest zilnic care poate contribui în mod semnificativ la dezvoltarea şi schimbarea comunităţii. Atelierele de lucru manual fac parte din proiectul IaȘi Reciclează, proiect care, cu sprijinul comunității mereu în schimbare, a ajuns anul acesta la a cincea ediție.

 

Sâmbătă, 19 februarie, vă așteptăm la trei ore de activități creative și recreative!

 

0 comentarii la „Atelier de lucru manual – 19.02.2011”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *