Internet la BCU Iasi

Cand intri prima oara la sala de imprumut la BCU Iasi vei observa sirurile lungi de PC-uri cu ecran ELCD, din cand in cand si oameni cu casti.  Conexiune la internet nelimitata…..oare?
Unul dintre cele mai frustrante momente cand stai, gratuit, la aceste calculatoare sunt momentele in care ai deschis o pagina, dar daca ai si doua pagini in acelasi timp ai incurcat-o.

Desi, daca stai bine si analizezi situatia poti sa ei ca un exercitiu: de calmare si de nivelare a dependentei de internet.

Eu personal sunt invatat cu viteza si multi task-ing. Si ce mai viteza: daca nu am deschise cel putin 20 de taburi in chrome in acelasi timp, cu tot cu messenger, skype si de ce nu winamp (pentru muzica) parca…. nu ma simpt un tanar in secolul XXI, in deceniul al al 2-lea din mileniul al 2-lea. Parca nu ma simt student. Insa cand vii aici si astepti suficient de mult incat sa citesti o pagina dintr-o carte.

De fapt in general merge bine internetul, daca nu  este plina sala si daca imi reduc din moft.

P.S.: nu toate PC-urie sunt conectate la internet si nu toate merge (in special cele care sunt conectate la internet :)) ).

P.S.2: scriu acest articol de la BCU Iasi 😐

0 comentarii la „Internet la BCU Iasi”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *