Cum sa manipulezi – te invata RMGC

De aproape un deceniu RMGC (Rosia Montana Gold Corporation) utilizeaza din ce in ce mai multe tehnici pentru a incepe exploatarile de aur la Rosia Montana.

Pe scurt: sa spunem ca nu ar fi rau mineritul daca nu ar trebui construite 3 bazine de cianura, ruperea barajului de cianura din 2000 de la Baia Mare, stersi de pe fata pamantului 3 munti, o groapa imensa pe care corporatia doresti sa o ecologizeze dupa exploatare (asa au zis si altii, insa au dat faliment inainte sa se apuce de treaba) si tot asa.

Printre tehnicile pe care le folosesc este o pagina de Facebook – Proiectul Rosia Montana ( am fost declarat spam si nu mai pot sa scriu nimic pe wall-ul lor – asta fiindca iam acuzat de greenwashing), finanteaza unele ong-uri cica de mediu, pentru a convinge oamenii ca sunt pro mediu, mai nou au creat un site prin care prezinta situatia economica dezastruoasa (pe care ei au creat-o). Cum? Simplu au impus ca doar mineritul va fi singura economie. Fara turism. Fara nimic.

Sa nu mai spunem de patrimoniul roman, de galerii , de unicitatea locurilor etc. Pentru mai multe informatii corecte aici.

Aurul atrage, aurul corupe.

Rusine sa va fie RMGC! Manipulati si mintiti doar pentru a va fi bine intr-un fotoliu. Exact ca majoritatea politicienilor romani.

Site-ul il gasiti aici.

Acest site – propus de organizaţiile neguvernamentale Pro Rosia Montana, Pro Dreptatea şi Sindicatul Viitorul Mineritului din Roşia Montană, cu sprijinul companiei Roşia Montană Gold Corporation – prezintă povestea rosienilor, spusă de ei înşişi.

 

 

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=Uvq9ua4oq0Q]

 

[polldaddy rating=”4208018″]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *