Primul training de copywriting din Iasi in acest week-end!

Desi acest articol ii scris putin cam tarziu, cine stie, poate poate se vor mai inscrie. Pina la urma mai sunt 2 zile 🙂

Dupa cum spune si titlul, in acest week-end , in Iasi, se va tine primul training de copywriting. Daca tot traim intr-o lume in care informatiile si diversitatea domeniilor este intr-o continua crestere, trebuie, nu numai sa avem cunostinte generale despre tot si toate, insa si cunostinte specifice. Trebuie sa investim in aprofundarea lor.

Este un training benefic celor ce studiaza sau lucreaza in domenii precum: PR, Marketing, Publicitate dar si celor ce sunt interesati de Social Media, web 2.0. Dupa cum ii si schema de mai jos.

Este un training la care as participa cu cea mai mare placere si entuziasm. Insa din pacate resursele mele ca student sunt putin cam …….. limitate. Cel putin momentan.  Sunt sigur ca Oana Filip si Adriana Gaftoniuc vor mai tine traininguri de genul si sper ca in viitorul apropiat sa pot participa si eu.

Desigur mai multe informatii despre training puteti afla pe site-ul DT Counsulting, 360 UAIC , PRIME Iasi, AltIasi.ro si alte site-uri daca veti da un search pe Google.

P.S.: nu mi-a fost usor sa gasesc cuvintele potrivite!

P.S.2: Oana Filip ii membru PRIME Iasi, trainer la DT Counsulting, scrie si pe site-ul http://www.copywriteri.ro/ si …. probabil multe altele de care nu stiu ……

[polldaddy rating=”4322920″]

Leave a Comment