G FEST Iași 2012

Organizatorii spun că poate fi cel mai mare festival din estul țării având activități pentru toți membrii din familie. De la cel mic până la tatăl cel rebel.

G FEST va strânge la un loc Rock’n’Iasi, Motorfest, Dance Day, Olympic Games și Eco Day în intervalul 31 august-2 septembrie 2012

Festivalul își propune încă de la prima ediție să adune într-un singur loc cât mai mulți tineri din Iași, fiecare din ei implicându-se activ în desfășurarea activităților, foarte puțini fiind cei care vin numai ca spectatori.

Cele 4 tipuri de activități sunt:

ECO DAY unde tinerii vor fi implicați în activități cu caracter ecologic, cum ar fi:
◦ parada mijloacelor de transport ECO (biciclete, trotinete, role) pe traseul Tudor Vladimirescu – Era Park
◦ amenajarea unui spațiu de expoziții și evenimente din PET-uri și alte materiale reciclabile (teatru de vară)
◦ demonstrații și concursuri în care sunt implicate mijloacele de transport eco
◦ prezentare de modă din materiale reciclabile

DANCE DAY – timp de 3 zile, în fiecare zi timp de 60 de minute, tinerii vor fi îndrumați în tainele dansului de către instructori și dansatori de la cluburile de dans THE SKY, QUASAR DANCE, ELEGANCE. Tinerii vor învăța pași de dans simpli, care pot fi aplicați foarte ușor. Punctul culminant va fi în timpul concertului singurului big band din Moldova OPIS BAND, când toți tinerii atât cei din cluburile de dans cât și spectatorii vor dansa pe muzica live de calitate.

MOTORFEST – întrunirea motocicliștilor din Moldova, aflată la cea de a VIII-a ediție, va avea ca puncte de atracție pentru motocicliști și public
◦ parada motociclistilor pe un traseu stabilit de Poliția Rutieră prin Iași
◦ concursuri cu specific moto
◦ demonstrații cu cascadori profesioniști
◦ prezentare de firme cu specific moto
◦ drive test cu motociclete de marcă
◦ circuit moto.
ROCK’N’IASI – ediția din acest an aduce premii în valoare de 6.000 de lei pentru trupele de rock formate din tineri cu vârsta între 15 – 35 de ani, împărțiți în 2 categorii METAL și ALTERNATIV. În fiecare din cele 2 seri de concurs, după prestația trupelor din concurs vor fi invitați trupe consacrate și căștigatorii de la ediția din 2011, care vor presta un recital de minim 60 de minute.

◦ IRIS 35 DE ANI
◦ ALTERNOSFERA
◦ COMA
◦ SHEOL – câștigător secțiunea METAL ROCK’N’IASI 2011
◦ SKULLP – câștigător secțiunea CORE ROCK’N’IASI 2011

OLYMPIC GAMES – Jocurile Olimpice de la Londra vor fi promovate în cadrul festivalului prin organizarea a numeroase concursuri pentru public pe parcursul celor 3 zile. Tinerii vor fi împărțiți pe echipe și vor participa la fotbal, tenis de masa, tenis fotbal, badminton, atletism, volei, ciclism, motociclism și alte probe. De asemenea vor fi promovate prin standuri amenajate special sporturile care se pot practica în Iași precum și locațiile (cluburile) în care se pot practica aceste sporturi de către tineri și adulți.

2 thoughts on “G FEST Iași 2012”

  1. ◦ parada motociclistilor pe un traseu stabilit de Politia Rutiera prin Iasi ◦ concursuri cu specific moto ◦ demonstratii cu cascadori profesionisti ◦ prezentare de firme cu specific moto ◦ drive test cu motociclete de marca ◦ circuit moto.

    Reply

Leave a Comment