Oferă timp pentru Călin

Poate una din puţinele situaţii în care oamenii depune eforturi altruieste e o campanie umanitară. Şi anume o campanie de strângere de fonduri pentru un băieţel de 6 ani, Călin, care a fost diagnosticat cu tumoare cerebrală. În astfel de situaţii iubirea şi răbdarea părinţilor e cea mai vizibilă. A trecut prin spitalele din România cât şi prin cele din Germania, timp de aproape 3 ani de zile.

Dar cum o astfel de boală e extrem de costisitoare vă îndemn să oferiţi o mână de ajutor.

28Sursa foto.

Dar dacă sunteţi din Iaşi, puteţi ajuta participând la evenimentul, de pe 2 februarie, ce va fi la Palas Iaşi, “Timp pentru Viata!” ce se doreşte a fi un context al armonizării sufletelor, pentru o cauză sfăşietoare prin lupta pentru viaţă, un spaţiu creat pentru îmbinarea a 8 domenii diferite de interes pentru auditoriu, reprezentate de persoane publice cu rădăcină ieşeană.

Invitaţii implicaţi sunt:
Daniel BUZDUGAN – Stand-up comedy, moderator
Beatrice RANCEA – coregraf al baletului Operei Iaşi
Mădălina LEFTER – cântăreaţă
Cristina NICHITA – creator modă
Cătălin MOROŞANU – sportiv, campion K1
The SKY – trupa de dans şi entertainment
Emil COSERU – artist al Teatrului Naţional Vasile Alecsandri din Iaşi
Adrian MONORANU – blogger, marketer, manager
Trupa VUNK!

Evenimentul are două părti, prima în care vor performa primii 8 invitaţi şi a doua în care va concerta trupa Vunk. Oricine poate participa la eveniment iar biletele prin care puteţi dona bani pentru viaţa lui Călin se pot cumpăra de la centrele de informaţii ale Palas Mall şi Iulius Mall, de pe pagina de Facebook a evenimentului, de la locul de desfăşurare al evenimentului chiar înainte de a începe sau de pe site-ul lui Călin.

Biletele costă 50 de ron pentru fiecare dintre cele 2 părti sau 75 de ron pentru ambele părti ale evenimentului.
Ideea blogerilor ieşeni e de a strânge câte 5 euro pentru fiecare share pe Facebook. Dar eu nu vă voi cere acest lucru. În schimb vă îndemn ori să participaţi la evenimentul de pe 2 februarie ori să donaţi prin formularul 2% ori direct în contul lor bancar.

Pe site-ul dedicat lui aveţi formularul 2% care poate fi cea mai simplă şi lejeră formă de ajutor pentru cei mai mulţi. Trebuie doar să completaţi şi să depuneţi la ANAF.

Călin merită să trăiască!

Timp pentru Catalin

Evenimentul este organizat de One Events cu sprijinul Palas Iaşi, Shamrock Inn, Europe AccessDirect şi Rotaract Copou.
Bloggeri pe care îi citesc şi promovează evenimentul sunt: Monoranu , Alexandra BohanFlorin Adamache, Marius Sescu, Vali Popa, Andra ElenaDan Talmaciu, Mădălina S., Alexandru Daniel, Roxana Balan, Adrian Nechifor, Florin Morosan, Anca Balaban, Emilian Stan, Holban Roxana şi Claudiu Palaghiu.

De eşti blogger/bloggăriţă ai putea să scrii un articol pentru a promova atât situaţia copilului cât şi metodele prin care ar putea să fie ajutat.

Leave a Comment