Seminar: Cultură participativă în Regiunea Nord-Est – Iași

Nu am mai publicat de ceva timp informații utile pentru societatea civilă ieșeană. Sper ca acesta să fie un restart.

Evenimentul va avea loc sâmbătă, 8 iunie, în Iaşi, cu începere de la ora 10:00, la Hotel Moldova, Str. Anastasie Panu nr. 31, Iaşi.

Deci, am primit un e-mail prin care am fost invitat (nu personal, dar la modul general) la un seminar destinat membrilor din ONG-uri discutându-se despre nevoia consolidării societăţii civile plecând de la cunoaşterea aprofundată a atitudinilor, comportamentelor şi valorilor dominante la nivel social.

Plus în cadrul evenimentului vor fi prezentate datele unei cercetări sociologice, regionale şi naţionale și vor pune la dispoziţia participanţilor ghiduri destinate sectorului ONG în vederea creşterii impactului social şi al multiplicării numărului de voluntari şi activişti.

De asemenea, participanţii vor avea acces la analizele realizate în cadrul proiectului şi la date sociologice extrem de utile în vederea identificării elementelor ce definesc activismul civic, participarea electorală, participarea la decizia politică etc..

Pentru a participa la eveniment trebuie completate documentele specifice POSDRU și să aveți buletinul cu voi.

Pentru mai multe informații vizitați blogul lor – http://fundatiamultimedia.wordpress.com/ 

Seminarul e organizat de Fundaţia Multimedia pentru democraţie locală  în cadrul proiectului „Iniţiativă pentru societatea civilă”, co-finanţat din Fondul Social European, prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane (POSDRU) 2007-2013.

P.S.: cred că un e-mail de participare e necesar, deși nu au specificat.

2 thoughts on “Seminar: Cultură participativă în Regiunea Nord-Est – Iași”

Leave a Comment