OPRIȚI Legea distrugerii Roșiei Montane!

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=Sg7ClJCE5c0]

 

In aceasta toamna, Guvernul Ponta a recurs la cea mai sofisticata si inalta forma de coruptie: crearea unei legi dedicate proiectului minier propus de o companie inregistrata intr-un paradis fiscal. Proiectul legislativ este intitulat Lege privind masurile aferente exploatarii minereurilor auro-argentifere din perimetrul Rosia Montana si stimularea si facilitarea dezvoltarii activitatilor miniere in Romania.

Acest proiect legislativ va fi supus dezbaterii si votului Parlamentului in septembrie 2013.
PARLAMENTARII CARE TE REPREZINTA VOR TREBUI SA DECIDA DACA SE FACE SAU NU PROIECTUL DE LA ROSIA MONTANA!
OPRESTE LEGEA DISTRUGERII ROSIEI MONTANE!

Contacteaza deputatii si senatorii din judetul tau! Suna-i si stabileste o audienta! Este dreptul tau constitutional de a te adresa membrilor Parlamentului. Este momentul decisiv cand trebuie sa folosim acest instrument democratic in sprijinul salvarii Rosiei Montane.
Pe http://legea.rosiamontana.org/ gasesti harta parlamentarilor din intreaga tara si datele lor de contact. In urma audientei, trimite-ne impresiile tale prin formularul special creat pe aceasta pagina web, in dreptul fiecarui parlamentar. Si nu uita sa-i dai o nota, ca sa stie toata lumea la ce e bun parlamentarul tau.

Scrie-ne si pe lege@rosiamontana.ro ce ai vorbit cu alesii tai, iar noi vom spune tuturor. Stand de vorba cu alesii tai te poti convinge daca deputatul sau senatorul ales de tine e un om CORUPT sau CINSTIT, preocupat de un castig pe termen scurt sau, ca si tine, de viitorul generatiei noastre.

Daca permiti ca proiectul de la Rosia Montana sa se intample, inseamna ca lasi ca patru munti sa se transforme in cratere, oameni ca tine sa fie scosi din casele lor cu forta, cimitire sa fie rase cu lama buldozerului. Nu permite ca lupta de peste 10 ani a oamenilor din Rosia Montana alaturi de alte mii din toata tara sa fi fost in zadar!

VIDEO – Rosia Montana, un loc la marginea prapastiei / Fabian Daub.
Varianta integrala aici: http://youtu.be/2D-sIbnnpBI

Mesaj preluat de pe Youtube aici.

Leave a Comment