Fii Blogger European 2013

După cum bine ştim Uniunea Europeană e darnică la mână şi îşi doreşte să creeze unitate şi informare în rândul cetăţenilor. Aşa că sa decis să continue un concurs adresat bloggerilor pentru a crea mai multă informare şi dezbatere în rândul oamenilor. Temele abordate sunt: cetăţenia europeană şi alegerile pentru Parlamentul European.

Regulamentul îl găseşti aici şi dacă eşti interesat să vezi o listă cu bloggeri români ce participă la acest concurs intră aici.

Criteriile de selecţie care vor sta la baza jurizării sunt:
1. relevanța materialului pentru tema propusă;
2. cât de bine este documentat materialul;
3. acurateţea informaţiei;
4. originalitatea perspectivei din care e tratat subiectul;
5. capacitatea acestuia de a genera dezbatere publică.

Termenul limită pentru a scrie e 15 noiembrie iar premiile sunt: locul I e un stagiu de trei săptămâni la Bruxelles; locul II o vizită de cinci zile la Bruxelles; locul III e o tabletă iPad.

Sursa foto

Premiile sunt interesant şi timp suficient pentru a scrie articole bine documentate şi care să creeze o dezbatere.

Doar că există o mică problemă: încă nu ştiu dacă premiile pentru concurs sunt repartizate pe fiecare ţară. Dacă nu, atunci concurenţa va fi foarte mare.

Acest articol nu e pentru concurs ci pentru a promova concursul. În curând voi reveni cu articole dedicate concursului.

0 comentarii la „Fii Blogger European 2013”

  1. Cu europarlamentari ca Becali, Tokes şi Vadim şansele noastre de a câştiga cresc exponenţial. Cum ar fi să trimiţi o biografie romanţată a oierului şef ? Rupi gura târgului sau nu ? 😆 Spargi clişeele ? Dai peste cap întreaga teorie a importanţei votului fiecăruia în detrimentului votului turistic la grămadă, gen Liviu Dragnea, organizatorul unor pelerinaje practic fără de cusur la sfintele urne ?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *