Florărie

Să oferi un buchet de flori potrivit poate fi destul de dificil pentru un bărbat, în special dacă sexul feminin din viaţa lui a făcut acest lucru ori pur şi simplu se trezeşte în situaţia în care realizeză că agendele şi parfumurile nu sunt cele mai potrivite cadouri pentru o femeie.

Recent am realizat că cadourile pragmatice, cele cu un scop practic, gen o agendă ori o sticlă de alcool rafinat poate provoca destul de multă fricţiune. Astfel am realizat că e mai bine să cumpăr un buchet de flori din online ori împreună cu o prietenă. Dacă ai timp e bine să cumperi cu o prietenă care se pricepe la chestii feminine (cunosc care nu au nici o legătură cu flori, pantofi în funcţie de ocazie şi chestii de genul) ori să te documentezi mai bine de pe internet. Asta dacă vrei să impresionezi şi crezi că ar merge să o impresionezi. Ori, mai eficient şi fără mare bătaie de cap poţi cumpăra ori în funcţie de zodie (dacă ştii că e pasionată de zodii şi chestii de genul) ori în funcţie de ocazie. Fie că e o sărbătoare de iarnă ori de 1,8 martie, ori fiindcă e 14 februarie. 

Din punctul meu de vedere, pragmatic vorbind, ar merge zodia. Fiindcă dacă aduci ceva flori care nu îi place ori se simte incomod poţi scăpa foarte uşor explicând că e reprezentativ pentru zodia ei. Ce fel de flori pot fi incomode pentru o tipă? Trandafirii roşii, clar. În special dacă tipa e cu cineva ori nu e atrasă de tine iar ea ştie că trandafirii roşii înseamnă atracţie.

prod19

De exemplu eu sunt Taur. La propriu şi la figurat. Sunt încăpăţânat şi întorc capul după femeile care poartă roşu. Deci culoarea roşie mă atrage iar florile de culoare roşie cum ar fi trandafirii ori mac-ul.  Pe unele site-uri am găsit că Taur este foarte romatic şi se bucură să primească buchete modeste de lăcrămioare sau liliac, dar în acelaşi timp trandafiri le luminează sufletul şi îi bine dispun. Tauri nu sunt mofturoşi, acceptă orice floare cu plăcere atâta timp cât este oferit cu dragoste. Taurii, contrar aşteptărilor pot fi foarte pasionali şi majoritatea au o latură senzuală nedescoperită încâ. Trandafirul se potriveşte şi cu caracterul impunător şi încăpăţănat al taurului deoarece este o plantă foarte rezistentă în comparaţie cu alte flori dar şi pentru faptul că tulpina sa este acoperită de spini ce indică tăria de caracter şi încăpăţânarea.

Alte flori şi plante preferate ar fi: trandafirul, orhideea, macul, mărgăritar, violeta, frasin, chiparos, viţa de vie (exact, ai citit bine), măr şi palmierul. De ce palmierul? Cine ştie, poate fiindcă suntem mai comozi şi palmierii ne duc cu gândul la zonele calde unde poţi să leneveşti mult 😀

Sunt câteva site-uri de unde poţi comanda flori: florarie-online , Floraria IRIS , TrimiteFlori.roBouquets.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *