3 posibilități pentru studenții din Iași

Studenții din Iași, băștinași ori nu, au în această perioadă 3 posibilități de dezvoltare personală: voluntariat, stagii de practică și sesiuni de traininguri.

Voluntariat la Synergy Romania

Synergy, care a organizat FOI în luna decembrie, recrutează membrii pentru următoarele poziții: Branding Manager; Human Resources Coach; EVS sending Responsibles; EVS hosting Managers; International Projects Coordinators; Local Events Managers; Web Administrator; Design and Online Content; Financial Officers și alte poziții concrete.

Pozițiile sunt de tip voluntariat deci nu vei beneficia de renumerare financiară dar se oferă alte beneficii: prioritate la participarea de evenimente europene și internaționale și asigurarea transportului (70-100%, în funcție de proiect); participarea la evenimente locale și conferințe internaționale; networking în zona ONG-urilor și a mediului de afaceri; experiență de muncă și un CV mai puternic; un spațiu unde îți dezvolți abilitățile și competențele; coaching și mentorat; cunoștințe cu privire la managmentul proiectelor și a evenimentelor și mult mai multe.

Ceea ce trebuie să faci e să completezi acest chestionar, în limba engleză, până pe 4 februarie ora 18:00. Începând cu 9 februarie vor începe interviurile. E necesar ca aplicanții să fie din Iași ori studenți.

Despre Synergy Romania: are misiunea de a contribui la dezvoltarea potențialului uman prin stimularea și oferirea de șanse tinerilor. A apărut în anul 2006 pentru a servi nevoilor rapid crescânde ale zonei de non-formale. Sunt oferite activități multiple în domeniile sociale și culturale, pentru a ajuta tinerii să crească și să îți dezvolte competențele personale, sociale și profesionale.

Stagiu de practică la Iulius Group

Din păcate se adresează doar studenților și masteranzilor de la FEEA. Sunt în căutare de persoane interesați de domeniile: economic, financiar, leasing, marketing, PR, resurse umane, traduceri și audit și care să dedice cel puțin 20 de ore pe săptămână. CV-urile se trimit la adresa internship@iuliusmall.com până la data 6 februarie.

Sesiunile de training: FII Practic 2014

Aceste traininguri sunt dedicate celor pasionați de IT pentru ași îmbuntătăți abilitățile în ariile: Graphic Design, Web – Front-end / Back-end Development, Android Development, iOS Development, Game Development, Management Antreprenorial, Business Analysis și AngularJS.

Sesiunile sunt organizate de Asociația Studenților Informaticieni Ieșeni și Facultatea de Informatică Iași, în intervalul 1 martie 2014 – 13 aprilie 2014 (semestrul al doilea al anului universitar curent), în incinta Facultăţii de Informatică (Corpul C al Universitaţii Alexandru Ioan Cuza). La finalul celor 7 săptămâni, va avea loc evaluarea cunoştinţelor acumulate de fiecare participant în parte, prin realizarea unui proiect până la data de 26 aprilie 2014. În cadrul festivtăţii speciale din data de 27 aprilie 2014, cursanţii vor primi diplome de participare semnate de decan, președintele ASII, coordonatorul proiectului, îndrumătorul și de responsabilul de arie, iar primii trei în clasamentele de la fiecare arie implicată, câte o diploma cu locul obţinut, precum şi alte premii.

Pentru cei interesaţi, înscrierile se fac pe baza unui formular de aplicare, ce poate fi accesat la adresa www.fiipractic.asii.ro, în perioada 1 – 21 februarie 2014, iar pentru cele mai noi detalii despre desfășurarea proiectului, puteți dați like paginii de Facebook.

Leave a Comment