Toți vor să invadeze/distrugă SUA

Cele mai multe filme și seriale care au legătură cu extratereștri, monștri, mutanți, roboți bla bla bla sunt prezentați într-o postură negativă și tot timpul vor să invadeze SUA. Nu e ca și cum nu ar exista încă alte 6 continente și aproape 200 de țări și regiuni pe această planetă.

Adică…. de ce să fie logic să ataci o țară ori un continent slab, care nu e capabil să se apere bine, care o pradă ușoară. Nu e mai logic să declari război unei țări care are atât de multe bombe nucleare încât ar distruge planeta de 30 de ori?. Să nu mai spun că toți care o atacă sunt foarte greu de ucis. De exemplu Godzilla (de la care m-am și aprins) e de aproape 10 ori mai mare decât cel inițial și nu poate fi doborât de nici o armă, nici măcar de o bombă nucleară. Dar cu siguranță americanii vor găsi o cale, fiindcă…sunt americani, dah…

Dar poate Godzilla vrea sa atace Franța și Uniunea Europeană. Ori poate vrea să meargă în Africa, unde e cald și fără prea multă rezistență. Să depună câteva sute de ouă pentru a distruge încet cu încet umanitatea. De ce s-ar duce undeva unde îl așteaptă tancurile și elicopterile la tot pasul? E o șopârlă mare dar tot e în stare să facă diferența între tancuri și țărani cu furci, nu?

0 comentarii la „Toți vor să invadeze/distrugă SUA”

  1. Weekendul a fost introdus pentru ca oamenii sa aiba timp sa cheltuie banii care-i realizeza pe parcursul unei saptamani, acesta fiind si motivul pentru care se realizeaza astfel de filme.

    Altfel noi pe ce am mai cheltui banii?

    P.S: prin „noi” ma refer strict la cei care se duc sa vada filmul la cinema! 😀

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *