Recrutare de participanți pentru proiectul „Who rules the EU? –We do, we do!”

Fundația Corona și Asociația Ecovas din România în parteneriat cu International Development Alliance și Asociația „Professional Forum for Education” din Bulgaria vor organiza un proiect în domeniul cetățeniei active, denumit „Who rules the EU? –We do, we do!”, în periada 4-11 mai 2014, la tabăra Muncel.

Proiectul include organizarea unei sesiuni de instruire în România pe tema alegerilor parlamentare europene, sesiune care va include prezentări, analize și dezbateri cu privire la instituția Parlamentului European și alegerile parlamentare. În cadrul evenimentului un videoclip va fi creat cu sprijinul participanților și va fi postat pe site-urile de social networking. Videoclipul va încuraja e-cetățenilor de a participa la procesul de votare. Sesiunea de instruire va fi însoțită de o campanie de sensibilizare ce va avea loc în mediul online, prin intermediul grupurilor de discuții.

Caută 40 de tineri din România (20) și Bulgaria (20) pentru a se alăture în:

– O pregătire 7 zile ce va avea loc la tabăra Muncel (aproape de oraș Pascani, România), în perioada 4-11 mai 2014.

– Să se implice activ în organizarea unei campanii online.

Cine poate participa?

Tinerii care respectă următoarele cerințe:

– Vârsta între 18 și 30;

– Cetățenii din România sau Bulgaria;

– Diplomă de liceu sau mai mult;

– Cunostintele de limba engleza – nivel conversational;

În plus, cel puțin 10 participanți selectați trebuie să provină din mediul rural și cel puțin 20 ar trebui să facă parte dintr-o categorie defavorizată social-economic.

Pentru a aplica pentru acest proiect trebui trimis cererea completată și semnată până pe 14 aprilie 2014. Participanții selectați vor fi anunțați, prin e-mail, pe 17 aprilie 2014.

Cererile vor fi trimise la următoarea adresă roxana.romanica @ fundatiacorona.ro

Anunțul de recrutare + cererea (în limba engleză) – Recruitment announcement

Programul (în limba engleză) – Event program

Leave a Comment