AmFiTeatru – 24 aprilie

Joi, 24 aprilie, începând cu ora 13:30 va fi deschiderea oficială a festivalului în Sala Mare de la Teatru Naţional „Mihai Eminescu” Botoşani.

Prima trupă ce va intra pe scenă e ANTRACT din Săveni, de la ora 14:00, cu piesa de teatru – Fantoma de la Operă după Gaston Leroux.

ANTRACT

 

Ora 15:30, Sala mare de la Teatru Naţional „Mihai Eminescu”, trupa BON TON Iaşi va juca piesa de teatru Auto de Ernesto Caballero.

BON TON Iasi

Ora 17:00, în Sala mare de la Teatru Naţional „Mihai Eminescu”, trupa AMPRENTE Braşov va juca piesa de teatru Jocul de Ion Băieşu.

amprente brasov

 

Ora 20:00, în Sala mare de la Teatru Naţional „Mihai Eminescu”, trupa botoşăneană ATELIERUL DE TEATRU va juca piesa de teatru Să nu mă părăseşti după romanul omonim al lui Kazuo Ishiguro.

atelierul de teatru

Preţul unui bilet este în valoare de 7 lei. Poate fi găsit la membrii Atelierului de teatru sau în ziua spectacolului, la intrarea în Teatru. Mai multe detalii găsiţi aici.

*Cine îşi cumpără bilet la spectacolul Atelierului, are intrare gratuită la toate evenimentele din data de joi, 24 aprilie 2014. Cu 7 lei vezi tot ce vrei!*

 

În aceeaşi seară, de această dată în Smart Café, la ora 21.30, Brusc Teatru vă învită la primul spectacol invitat şi îmbietor: Nu-nţeleg ce se-ntâmplă de Mihai Ignat.

Nu-nteleg Afisul 24 Brusc

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *