Probleme cu electricianul?

Citisem zilele acestea câteva articole despre cum ar trebui să fie un bărbat. Na…din articole în articole am dat şi peste astfele de subiecte, ori mai bine zis subiect. Eu ştiu cum ar trebuie să fie şi să se comporte un bărbat. Cu bune şi cu rele, calităţi şi defecte, atuuri şi slăbiciuni. Însă articolul respectiv, scris de o femeie (nu, nu voi da un link, pentru a nu stârni discuţii) spunea că un bărbat ar trebui să se priceapă la toate, să aibă o situaţie financiară stabilă până la vârsta de 30 de ani şi eventual şi o garsonieră/apartament propriu până la acea vârstă…un individ ca tipul de la reclama Old Spice. Ori tipi de la Old Spice.

De fapt toată frustrarea ea pornind că nu găsea un electrician bucuresti bun, care să nu se dea la ea şi care să fie ok, şi ca personalitate şi ca preţ. Se gândea că i-ar trebui un bărbat care să se priceapă şi la reparaţii, să se descurce singur, să aibă propria locuinţă şi tot aşa. A bifat toate chestiile pe care o femeie îşi doreşte de la un bărbat.

Un astfel de bărbat ori are între 30-40 de ani, ori e căsătorit, ori e gay ori pur şi simplu e prea bun pentru tine şi e atras de femei, nu de fetiţe ce se plâng că tipii nu se încadrează în lista exigentă pe care o deţin.

Pe de o parte are dreptate. Un tip trebuie să se priceapă la câteva chestii, să se descurce singur în societate, că doar nu va sta toată viaţa cu mama lui, să se priceapă la chestiile elementare: să strângă după el, să se spele cât mai des, să meargă la sală, să ştie să îşi facă singur de mâncare şi de preferabil altceva în afară de cartofi prăjiţi cu ouă, să ştie să schimbe un bec or să şurubeze ceva şi tot aşa.

Consider normal ca un bărbat să experimenteze cât mai multe din viaţă şi atunci când îşi va găsi o femeie care să îl merite să se aşeze la casa lui, cum ar veni. Dar până atunci…

Iar dacă nu are anumite abilităţi, cum ar fi să repare un televizor poţi oricând apela la un electrician. Şi dacă nu se pricepe să facă acel tort pe care ţi-l doreşti să apeleze la o firmă specializată în aşa ceva, nu?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *