Pentru cine are urechi de auzit

Ai vrea o masina tare. De fapt pe cea mai tare. Cu cel mai tare volan, cu cel mai tare parbriz, cu cele mai tari roti si cu cel mai tare tunning.

Dar ai uitat totusi ceva: muzica cea mai tare. Dată tare, cel mai tare. Iar asta e o lacuna nepermisa pentru un sofer ca tine, pe o masina care va fi a ta.

O masina tare care sa te scoata oricand din multimea de turisme care bazaie pe sosea. Pentru ca astazi nu te mai faci remarcat printr-un simplu pornit in tromba cu a doua de pe loc, cu scrasnet de roti si urme de cauciuc pe asfalt.

Astazi geamurile fumurii nu mai atrag atentia. Normal, nu prea ai ce vedea prin ele, poate doar propria imagine. Astazi trebuie ca geamurile sa vibreze puternic, iar atunci cand opresti la stop, geamurile cladirilor din apropiere trebuie sa se miste in acelasi ritm cu cel pe care il da masina ta prin ceea ce iese de la tine din difuzoare. Dar asta nu o poti face oricum.

Pentru asta trebuie sa iti gasesti o masina dichisita, cu niste sisteme audio cel putin la fel de performante ca celelalte dotari de pe ea. Si toate astea trebuie facute de profesionisti si atunci cand trebuie.

Si mai este ceva, inca un aspect pe care poate l-ai neglijat, desi asa ceva nu este permis in cazul tau, ca sofer pe masina pe care o vrei ca fiind cea mai tare: tu te folosesti de ea pe tot timpul anului, deci trebuie ca in orice sezon sa fie pusa la punct.

Vara este sezonul ideal in care poti sa mergi cu geamul lasat jos, astfel incat toata lumea sa simta mesajul muzicii tale. Pana in iarna, trebuie sa ai masina ta, care va deveni deja un reper in muzica buna automobilistica din zona pe care o frecventezi tu, deci acum este momentul sa te faci remarcat.

Insa tot ceea ce iti trebuie pentru o masina tare cu o muzica tare, data tare, poti gasi numai intr-un loc tare, in care am fost si eu si despre care iti pot spune cel mai important lucru: acesta este pretul pentru subwoofere.

Apoi tu vei deveni deja cel mai tare in ochii, dar mai ales in urechile tuturor domnisoarelor care vor intoarce capul dupa masina ta.

Caci numai cele care vor avea urechi sa auda, vor avea si ochi sa te vada. Iar tu vei avea loc pentru ele in masina ta.

Leave a Comment