Despre România pe Youtube!

Din punctul meu de vedere este puțin cam greu de găsit video utile cu și despre România, pozitive și educative. În special în limba engleză.

0754386098

Dar în ultimele luni au început să apară unele materiale pozitive și de calitate cu privire la istoria, cultură și geografia țări. Unul din canalelel pe care le urmăresc este Geography Now, iar materialul despre România îl aștept cu răbdare de aproape 2 ani.

Prezentatorul (Barby) și echipa lui prezintă foarte bine Romania, bine documentat și cu informații noi chiar și pentru români. Știați că : România este țara legendelor și a electricității. Este țara unde poți păși într-un vulcan de noroi sau pur și simplu să dispari într-un portal care duce la o altă dimensiune. Munții arată ca Pac-Man :))

Îmi place că la începutul video Barby specifică că: nu contează dacă ești într-un castel vechi ori pe o plajă cu margarita. Dacă ești latin, ești parte din familie. De asemenea nu ne plac bancurile cu vampiri, nu vrem să fim numiți slavi și țigani (gipsy).

Video explicativ despre steagul României

Fiindcă video sunt în ordine alfabetică, Moldova (Republica Moldovă) au fost înaintea noastră. Unele informații din acest video completează video cu privire la România și vice versa.

Sursa imagine.

Leave a Comment