Ai planuri pentru această vară?

su_2014_text_wallpaper

Pentru tineri, de obicei, vara înseamnă 1-3 săptămâni de distracție, ori la mare ori la munte. Unii mai merg și în tabere, doar că oferta nu e chiar atât de mare și diversă. Și chiar dacă stau doar o săptămână la mare tot cheltuiesc cel puțin 800 de lei.

Dar ce-ar fi dacă ai merge 2 săptămâni, undeva prin Europa (și în țările din afara U.E.) cu 140-200 de euro? Să petreci două săptămâni într-un mediu european, cu 20-30 de tineri, cu aceleași interese ca și tine? Două săptămâni unde vei avea cazare, transportul în cadrul proiectului, 2 mese pe zi și intrări la diverse muzee, petreceri.

SUCT_2014_poster+post-it (1)

Summer University își propune să aducă tinerii europeni mai aproape, din toate colțurile Europei, încă din 1988. O școală de vară unde vei învăța despre țara pe care o vei vizita (ori țările fiindcă unele sunt organizate în 2-3 țări), vei deveni mai tolerant, te vei distra așa cum Mamaia nu poate oferi și desigur vei avea amintiri de neuitat. În timp ce alții merg o săptămână la mare și cheltuie 200-300 de euro pe alcool și mâncare scumpă tu te vei distra cu spanioli, turci, nemți, ruși și alții. În timp ce prietenii tăi cheltuie bani pe bere și shot-uri tu vei degusta mâncare și alcool tradițional din alte țări și îți vei promova și țara și produsele culinare. Iar dacă vor veni și ungurii îi vei încerca să îi îmbeți cu țuică în timp cei ei vor încerca să o facă cu pălinca.

Amintirile și relațiile pe care ți le ei face sunt neprețuite și unice.

Dacă ești interesat/interesată și vrei să afli mai multe informații intră aici pentru a consulta lista cu cele 80 de SU, unde vei avea informații cu privire la prețuri, ce ți se asigură, perioada și altele. Unele sunt dedicate călătoriilor și culturii, altele sunt pentru ați dezvolta aptitudinile sportive, ori pentru dezvoltare personală, ori pentru mediu și tot așa. Ai de unde să alegi.

Doar că termenul limită de aplicare e 23 aprilie (într-o săptămână) iar pentru a aplica trebuie să contactezi AEGEE-Iasi pentru ați crea un cont pe intranet. De vei suna vei primi toate informațiile necesare, repede și ușor.

Condiții de înscrire? Simplu, să ai între 18-35 de ani, să fii o persoană tolerantă și să vrei să te simți bine!

[youtube http://www.youtube.com/watch?v=videoseries?list=PLb4X2PhjhLV0XHr2vDL6hbKUTLgJXPVhT&w=560&h=315]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *