Atelier de lucru manual – aprilie 2011

Asociata Mai Bine Iasi organizeaza in fiecare sambata, a treia saptamana din luna, un atelier de lucru manual unde suntem invitati sa invatam si sa contribuim.

Sa invatam sa reutilizam si sa reciclam materialele putand sa le transformam in diverse obiecte decorative și bijuterii, inele pentru șervete, suporturi și vase din hârtii, ziare și reviste care pot fi reutilizate și transformate în obiecte creative.

Contribuim prin materialele pe care le vom concepe ce vor fi vandute in scop caritbail.

Mai bine este o organizatie locala ce combina destul de interesant diverse actiuni/activitati/proiecte/programe: sociale, ecologice si de natura etica. Unul dintre astfel de proiect este cel de sambata aceasta, 16.04.2011, ce va avea loc la Libraria Carturesti, str. Tudor Vladimirescu nr. 2, etaj 2, in intervalul 13-16:00.

Desi participarea este gratuita iar materialele sunt oferite de catre organizatie, totusi trebuie sa confirmi participarea trimitand un e-mail la adresa: mihaela@maibine.eu , numarul de locuri fiind limitat, la 30 de persoane.

Un alt aspect important este limita de varsta: nimim 14 ani!

Nu uitati: Redu consumul! Reutilizeaza!  Recicleaza!

Atelierele de lucru manual fac parte din ediția a cincea a proiectului IaSi Recicleaza, implementat de Asociatia Mai Bine si Asociatia TERIS, in parteneriat cu organizatiile Recolamp si Eco-Rom Ambalaje. Proiectul IaSi Recicleaza este cea mai mare campanie de sensibilizare a populatiei iesene cu privire la importanta protejarii mediului natural initiata de societatea civila la nivel local.

[polldaddy rating=”4323220″]

0 gânduri despre “Atelier de lucru manual – aprilie 2011

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *