Atunci când vizitezi un oraș nou în România

Atunci când vizitezi un nou oraș e bine să ai la dispoziție ori un ghid fizic ori un site care să aibă o mică descriere a localurilor, a muzeelor pe care să le vizitezi și tot așa, nu? În special dacă vizitezi Capitala României și dorești să vizitezi restaurante bucuresti ai nevoie de un site, de o platformă care să ofere informații valoroase, care poate fi accesat ușor de pe un telefon ori tabletă.

Desigur asta dacă ești o persoană care îi place să profite din plin tot ceea ce poate oferi un oraș. Un oraș, de e București ori Botoșani, poate oferi foarte multe unui vizitator/turist. Depinde de site-urile și informațiile existente.

Cred că există două tipuri de site-uri: cele generale și cele nișate.

Cele generale au înglobat informații cu privire la: evenimente, baruri, puburi, discoteci, cafenele, fast food-uri, restaurante, biblioteci, instituții, teatre, cinematografe. Plus informații generale, ori chiar specifice (depinde) cu privire la demografie, locuri de vizitat, parcuri, cetățeni de onoare, transportul intern și extern și desigur informații utile gen unde găsești bănci, ATM-uri, oficii poștale și altele.

Iar cele nișate, de obicei, au informații exclusiv despre: evenimente, baruri, puburi, discoteci, cafenele, fast food-uri, restaurante,  teatre și cinematografe.

Știi site-uri de genul? Generale ori nișate?

Un gând despre “Atunci când vizitezi un oraș nou în România

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *