In cautarea perfectiunii si a cadoului potrivit

Un cadou este expresia aprecierii ce o ai, este straduinta de a face pe plac unuia sau altuia. Oricand este dat din suflet reprezinta incercarea ta de a multumi un alt suflet. Stim ca gusturile sunt diferite si mai cu seama ca nu se discuta insa tocmai dorinta de a cauta perfectiunea in cadoul ales face ca surpriza sa fie cu mult mai mare.

Am trecut de vremea in care un cadou insemna un element de decor, un simplu aranjament floral. Acum avem si mai mari pretentii insa in egala masura cu deschiderea spre alte si alte orizonturi ne place sa credem ca am putea avea orice la dispozitie. Un cadou deosebit vine insa cu acel ceva in plus. Nu ne mai place nici partea materiala cand ne dam seama ca totul este trecator si fara rost. Asa ca am descoperit si maniera prin care lista de cadouri sa fie una desavarsita. Ineditul vine din idei unice.

Cum suna o degustare de vinuri pentru un pasionat de astfel de bauturi? Ca divinul, ca visul implinit, o experienta unica ce nu o va regreta. Sau cum suna  un voucher pentru lectii de echitatie? Alege o cina romantica sau ofera-i o sesiune foto care sa flateze. Astfel de idei sunt in trend. Nu ne mai asteptam sa deschidem cine stie ce cutie cu surprize; in schimb preferam sa primim un voucher pentru o locatie uimitoare, sa ne delectam intr-un loc desavarsit.

Regula cadoului perfect ales tine si de aceasta data de o oarecare sortare. Triaza totul un functie de cine-ti este destinatarul. Pentru o fire romantica o seara in doi este o optiune; pentru interesati de cultural de la dans la teatru, pentru aventuriosi experienta de a fi barman pentru o zi sau pana la cealalta extrema cand se pune accent pe rasfatul estetic la un salon de cosmetica, un spa party sau sporturi extreme exista pentru fiecare in parte un stil ce se potriveste cel mai bine.

Cand oferi un cadou bucuria celui din fata ta, fericirea si sclipirea din ochi sunt semne clare ca ai facut alegerea cea mai buna. Nu esti convins ca orice ar putea deveni un cadou insa cand mizezi pe inedit si pe ceva ce niciodata pana acum nu s-a intamplat fii sigur ca si numai sa surprinzi ajungi sa ai un castig din start. Nu s-ar fi asteptat sa auda de la tine ca va merge la scuba diving sau ca o asteapta un zbor lin la inaltime, cu balonul.

Si pentru ca orice detaliu conteaza, fii sigur ca orice voucher este oferit pana la urma in conditii avantajoase. Valabil pana la 3 luni, cu posibilitatea de a alege exact modul de desfasurare a activitatii respective, toate aceste aspecte trebuie sa indeplineasca cu succes conturarea unui univers de vis, a unui cadou ce implineste o dorinta. Se spune ca fiecare zi este un nou moment in care sa ne construim amintirile astfel ca este de la sine inteles sa ne dorim ca fiecare clipa sa se defineasca prin unicitate; poate ca nu vei putea face asta, insa poti oferi un cadou care sa insenineze o zi sau mai multe din viata unui om.

2 gânduri despre “In cautarea perfectiunii si a cadoului potrivit

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *