Modă la bărbați

E la modă să porți un papion, atât femeile cât și bărbații. Poate din cauza lui Doctor Who, poate el a introdus această modă. Așa cum Mad Man a readus pălăria în atenția publicului așa și Doctor Who a adus papionul.

Nu știi de serialul Doctor Who? 

Păi…e un extraterestru călător în timp, care are față umană și care trăiește sute, chiar mii de ani. Călătorește prin timp și spațiu într-o mașină a timpului care arată ca o cabină telefonică albastră, din anii 50 din Anglia. Plus tot timpul are o companie, de obicei o femeie frumoasă. Și desigur tot timpul intră în necaz, ajută acolo unde e nevoie, salvează Pământul și alte planete de la dezastre iminente cu doar o șurubelniță sonică. Acea șurubelniță sonică poate să facă orice, dar chiar orice. De la deschis încuietori medievale până la a hăckui o navă extraterestră.

Iar stilul lui vestimentar e…ciudățel, ca și el de altfel. Și de fiecare dată când se regenerează își schimbă înfățișarea și stilul vestimentar. Fii atent, fiindcă e un Lord al Timpului (așa se numește specia lui), când se apropie timpul să moară se regenerează și își schimbă totul, așa cum am menționat mai înaintate.

Da, sunt fan Doctor Who 😀

În special celui de-al XI-lea Doctor.

Dacă vrei să vezi faza care a pornit trendul papionului caută pe internet Doctor Who, Sezonul 5, episodul 1 (The Eleventh Hour).

Iar textul inițial era așa:

The Doctor: Well I just saved the world… the whole planet for about the millionth time, no charge, yeah, shoot me, I kept the clothes.

Amy Pond: Including the bow tie.

The Doctor: Yeah, it’s cool, bow ties are cool.

Amy Pond: Are you from another planet?

The Doctor: Yeah.

Crezi că papioane barbati sunt cool?

Ori sunt bune doar pentru nătăfleți?

0 gânduri despre “Modă la bărbați

  1. Sincer, personal nu imi plac papioanele. Ma consider femeie, imi place sa port lucruri feminine, iar cravata sau papionul nu se numara printre accesoriile mele.
    Insa nu am nimic impotriva barbatilor care poarta papion, desi imi place mai mult combinatia de costum cu cravata in detrimentrul papionului asortat cu blugi. Nu cred ca exista o moda anume pentru tocilari, poate doar in filme. Nu tot ce este la un moment dat la moda poate fi considerat cool de toata lumea. 😀

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *