Poșta Studențească – serios?

Tocmai ce am dat peste un site ce oferă un serviciu inedit, cel puțin pentru regiunea noastră, Moldova: serviciu de livrare a pachetului de la părinți până la tine acasă – Poșta Studențească.

Ideea e faină, preţurile bune, în funcţie de mărime şi greutate. Nu va mai trebui să dai bani pe taxi ori să aştepţi şoferul în frig ori pe ploaie. Cel puţin aşa e reclama la ei.

Poate vor avea succes, dacă vor avea şi clienţi mulţumiţi, ce îi vor recomanda mai departe.

E un serviciu doar pentru studenţii din Iaşi, care au nevoie să primească ori să trimită pachete din orice oraş al Moldovei (provincia, nu Republica).

Singurul dezavantaj pe care îl observ, în acest moment, e site-ul: nu are domeniu propriu şi nici nu are poze cu cei care livrează ori au pus în aplicare această idee.

Sunt curios dacă a apelat cineva la acest serviciu. Dacă da atunci cum e servicu? Satisfăcător? Merită? Ajunge la timp?

Ar fi un serviciu bun pentru mulţi studenţi, nu?

0 gânduri despre “Poșta Studențească – serios?

 1. M-a bufnit râsul când am văzut ideea. 🙂 Chiar și așa nu este o idee rea sau nouă, știu că de la tine din oraș era un nene care făcea așa ceva de 2 ori pe săptămână și avea destui clienți. Tu îți dai seama că ideea ăstora stă în picioare până află șoferii de autocar. :))

  1. Poate. Adica daca platesc taxe si impozite si si-ar face reclama mai multa pe internet cu siguranta ar avea succes si ar ramane in afacere mult si bine. Ar putea fi un fel de Fan Courier al studentilor.
   Dar sunt curios ce parere au cei care au apelat la acest serviciu.
   Tu ai apela?

 2. Dacă aș mai fi odată student și de dată asta să nu mai fiu la aproape 500km de casă, așa poate aș apela la serviciile lor. 🙂

 3. Buna dimineata, domnule Razvan.

  Ma numesc Liviu Anania si sunt unul din cei 2 coordonatori si responsabili ai proiectului Posta Studenteasca. Doresc sa va multumesc pentru feedback-ul Dvs pe aceasta pagina si pentru incurajarea ideii noastre. Desi din cele relatate nu pot spera ca vom avea onoarea de a va livra o comanda, ma bucur totusi ca avem posibilitatea sa interactionam. Vom tine cont de sugestiile Dvs, iar ca raspuns va invit sa vizualizati filmuletul acesta: de pe digi24.ro, cautand in google „afacere inedita la Iasi”.

  Numai bune va doresc!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *