Seară de film – The Bucket List – Iași

AEGEE-Iași, în colaborare cu Clubul Cinefililor şi Casa de Cultură ,,Mihai Ursachi” vor organizează o seară de film cu scop caritabil. Evenimentul va avea loc miercuri, 16 aprilie, de la ora 18:00 în Casa de Cultură „Mihai Ursachi”, sala Diotima. Intrarea va fi liberă, dar pentru cei ce vor dori să ajute la recuperarea unei fetițe ce suferă de tetraplegie spastică va exista o cutie pentru strângeri de fonduri.

Evenimentul pe Facebook aici.

film aegee

Lia Dumitrela Cosofret este o fetiță de 10 ani din județul Neamț, bolnavă de tetrapareză spastică. Din cauza situației financiare dificile, mama fetiței a fost nevoită să părăsească țara când Lia avea doar 3 anișori, aceasta fiind încredințată în grija bunicilor, care au încercat să îi ofere nepoatei tot ce aveau ei mai bun. Cu ajutorul bunicii, micuța merge zilnic la școală în căruciorul cu rotile, speranța întregii familii fiind ca Lia să aibă parte de o viață cât mai lungă și mai apropiată de normalitate.

Asociatia Studenților Europeni reprezintă o rețea de antene pe întreg spațiul european, fiind una dintre cele mai importante organizații interdisciplinare pe plan european. Promovând ideea integrării europene și a unei Europe unite în rândul tinerilor, conștiința europeană, precum și creșterea nivelului de cultură și informare a studenților, AEGEE își desfășoară activitatea prin intermediul a 200 de antene, răspândite în 200 de centre universitare din 40 de țări ale Europei, numărând aproximativ 20.000 membri. Ca recunoastere a activităților sale, AEGEE a primit  statut consultativ în cadrul Consiliului Europei și Națiunilor Unite.

0 gânduri despre “Seară de film – The Bucket List – Iași

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *