Speranta pentru Lia – workshop caritabil

AEGEE-Iași, în colaborare cu Asociația Româno-Japoneză Himawari, organizează un workshop de origami, cu scop caritabil. Evenimentul va avea loc duminică, 13 aprilie, de la ora 12:00 în Meru. Intrarea va fi 7 lei, bani ce vor fi donați pentru recuperarea unei fetițe ce suferă de tetraplegie spastică.

origrami

Lia Dumitrela Cosofret este o fetiță de 10 ani din județul Neamț, bolnavă de tetrapareză spastică. Din cauza situației financiare dificile, mama fetiței a fost nevoită să părăsească țara când Lia avea doar 3 anișori, aceasta fiind încredințată în grija bunicilor, care au încercat să îi ofere nepoatei tot ce aveau ei mai bun. Cu ajutorul bunicii, micuța merge zilnic la școală în căruciorul cu rotile, speranța întregii familii fiind ca Lia să aibă parte de o viață cât mai lungă și mai apropiată de normalitate.

Asociatia Studenților Europeni reprezintă o rețea de antene pe întreg spațiul european, fiind una dintre cele mai importante organizații interdisciplinare pe plan european. Promovând ideea integrării europene și a unei Europe unite în rândul tinerilor, conștiința europeană, precum și creșterea nivelului de cultură și informare a studenților, AEGEE își desfășoară activitatea prin intermediul a 200 de antene, răspândite în 200 de centre universitare din 40 de țări ale Europei, numărând aproximativ 20.000 membri. Ca recunoastere a activităților sale, AEGEE a primit  statut consultativ în cadrul Consiliului Europei și Națiunilor Unite.

0 gânduri despre “Speranta pentru Lia – workshop caritabil

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *