Update cu privire la programul Erasmus pentru tineri antreprenori

Pentru cei care îmi urmăresc blogul de ceva timp ştiu că am mai vorbit despre programul Erasmus pentru tineri antreprenori, fiind ceva ce trebuie să fac. Este programul prin care vream să mai capăt ceva experienţă în viaţă, după finalizarea SEV-ului. Din păcate nu a fost să fie. Momentan 😀

Despre program, pe scurt: te poţi înscrie fiind ori nu student, nu e obligatoriu să ai propria afacere, nu există limită de vârstă. Poţi merge, maxim 6 luni, într-o ţară din U.E., la un antreprenor de la care să înveţi tehnici şi strategii de antreprenoriat. Ai nevoie de o organizaţie de trimitere, iar o listă din România găseşti aici.

Iniţial credeam că nu va mai fi accesibil după perioada decembrie 2013/ianuarie 2014, dar se pare că m-am înşelat. Unele puncte locale şi-au prelungit perioada. Ori mai bine zis au fost acceptaţi pentru un nou ciclu.

Cel puţin pentru un punct local din România, cu care am comunicat eficient. Este vorba despre punctul local  Institutul Postliceal Phoenix, din Cluj-Napoca. Au primit o prelungire, de 24 de luni de zile, începând cu luna februarie 2014. Dacă vrei să mergi undeva în această vară, ori din februarie/martie 2014, îţi recomand să mergi cu programul Erasmus pentru tineri antreprenori cu ajutorul institutului.

Mai multe informaţii despre etape poţi afla aici.

Ai fi interesat/interesată să aplici?

Câteva videoclipuri:

0 gânduri despre “Update cu privire la programul Erasmus pentru tineri antreprenori

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *