Vino la ZSF!

Daca sunt gure rele ce spun ca in Iasi nu este nimic de facut, in special pe partea culturala, atunci ii invit sa participe la TOATE evenimentele din programul festivalului, organizat de ASFI!

ZSF sau Zilele Studentului Francofon este organizat de Asociatia Studentilor Francofoni din Iasi (ASFI) pentru a oferi studentilor un altfel de week-end. O atmosfera diferita fata de cum suntem invatati, un festival putin diferit de FeStudIs insa accesibil publicului larg.

Vor fi 3 zile pline de momente artistice, educationale, culturale si sportive:  mini-festival de teatru francofon (in aer liber), difuzare de filme artistice si de animatie (in aer liber), expozitie de fotografie, Soirée Francophone, training-uri pe teme legate de francofonie si centrate pe dezvoltarea personala a studentilor, conferinta cu invitati din mediul academic iesean pe tema francofoniei si a valorilor promovate, Forumul National al organizatiilor francofone studentesti din Romania, concurs Chasse au tresor, Livres Voyageurs, si Gala ZSF – spectacol de pian, vioara, dans si balet.

Pentru detalii despre programarea activitatilor festivalului, surprizele pregatite de organizatori si despre participare, urmariti www.zsf.ro , adresa de facebook a Festivalului.

Desigur nu trebuie sa ma crezi pe mine. Cel mai bine este sa participi.

Un aspect important: trebuie sa iti rezervi un loc. Nu de alta, insa nu vrei sa nu prinzi un loc la un eveniment ce te-ar pasiona.

 

 

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=PKi0EPq9MKw&feature=player_embedded]

 

[polldaddy rating=”4322769″]

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *